Lidmaatschap

Lid worden bij tennisclub Oriënt is heel eenvoudig.
Aanmelden kan door een ondertekend en volledig ingevuld aanmeldingsformulier voorzien van een gelijkende pasfoto. Het aanmeldingsformulier moet ingeleverd worden bij de ledenadministratie;

Ingrid Banierink, Tussenweg 1, 6132 HP  Sittard

Contributie 2018

Door de extra administratiekosten bij de landelijke tennisbond (K.N.L.T.B.) zijn wij helaas genoodzaakt om éénmalig  € 16,00 inschrijfgeld in rekening te brengen.

Soort lid

Bedrag

Jeugdlid (1e jaar 50% korting)

€70,00

Studenten met studentenpas

€100,00

Senioren (18+)

€145,00

5e gezinslid junior

gratis

Nieuw adres/email?

Indien je adres, telefoonnummer of e-mailadres wijzigt meld het dan zo spoedig mogelijk bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Betaling

Zowel de contributie als de leskosten worden geïnd middels incasso. Het inschrijfformulier / aanmeldingsformulier is tevens de machtiging. Dit is de reden waarom alle lidmaatschap – en lesformulieren voorzien moeten zijn van een  rechtsgeldige handtekening.

Mocht u het met de afschrijving oneens zijn dan kunt u binnen 56 dagen de afschrijving ongedaan maken bij uw bank. Neem dan ook even contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Afmelden

Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren (uiterlijk vóór 15 januari anders wordt €16 KNLTB bijdrage in rekening gebracht).

Dat kan door middel van een briefje of een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hierdoor beëindigd ook de door u verleende machtiging.

Back to Top