Sponsormogelijkheden

Mogelijkheden op een rijtje

Bordsponsoring

Wij laten uw bedrijfsnaam op een sponsorbord drukken (groen bord met witte letters) en uw bedrijfsnaam wordt door alle bezoekers van het TC Oriënt complex opgemerkt.

Kosten: € 225 per jaar, driejarig contract.

Sponsoring winddoeken

Wilt u uw bedrijfsnaam nog prominenter in beeld, dan kiest u voor doeksponsoring. Langs onze tennisbanen hangen mooie winddoeken waarop u uw bedrijfsnaam kunt laten drukken.

Kosten: € 400 per jaar, driejarig contract

Informatiekaart

Met ingang van seizoen 2006-2007 introduceert TC Oriënt de informatiekaart voor leden. Op deze kaart komt alle informatie te staan die van belang is voor de tennisliefhebbers. Denk aan competitiedata, belangrijke telefoonnummers e.d. Deze kaart komt op het prikbord van alle TC Oriënt-leden te hangen.
Kosten: € 150 per seizoen.

Consumptiekaart

Met ingang van seizoen 2006-2007 kun je bij TC Oriënt in de kantine je drankjes en hapjes afrekenen met handige consumptiekaarten. Deze kaarten belanden bij veel mensen in de portemonnee en worden vaak tevoorschijn gehaald. Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam/ logo op deze consumptiekaarten te laten drukken.
Kosten: € 400 voor een oplage van 4000 stuks per seizoen.

Internet

Als moderne tennisvereniging beschikken we uiteraard over een website. Op deze site staat nuttige informatie voor onze leden. Het is mogelijk om met uw bedrijfsnaam/ logo en gegevens op deze site vermeld te worden.
Kosten: € 50 per jaar

Toernooisponsoring

Als actieve tennisvereniging organiseren we jaarlijks een tweetal toernooien waar tennisliefhebbers uit Sittard en verre omstreken op af komen. Het is mogelijk om uw bedrijfsnaam aan deze toernooien te verbinden door middel van sponsoring.

Dubbelsdekkerstoernooi:

Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd voor tennisliefhebbers van boven de 30 jaar uit Sittard en omstreken. U kunt dit toernooi op twee verschillende manieren sponsoren:
· Hoofdsponsor: uw bedrijfsnaam/ logo wordt vermeld op de posters en uitnodigingen die naar alle tennisliefhebbers/ clubs in Sittard en omstreken verstuurd worden. Tevens zal er gedurende het hele toernooi een beamer presentatie in de kantine van TC Oriënt draaien waarop uw bedrijfsgegevens vermeld worden.
Kosten: € 200 per editie
· Subsponsor: Uw bedrijfsnaam wordt vermeld in de beamer presentatie die gedurende het hele toernooi in de kantine van TC Oriënt zal draaien.
Kosten: € 75 per editie
 

Putterstoernooi:

Dit jeugdtoernooi geniet landelijke bekendheid onder de tennisliefhebbers. U kunt dit toernooi op twee verschillende manieren sponsoren:
· Hoofdsponsor: uw bedrijfsnaam/ logo wordt vermeld op de posters en uitnodigingen die naar alle tennisliefhebbers/ clubs in Sittard en omstreken verstuurd worden. Tevens zal er gedurende het hele toernooi een beamer presentatie in de kantine van TC Oriënt draaien waarop uw bedrijfsgegevens vermeld worden.
Kosten: € 150 per editie
· Subsponsor: Uw bedrijfsnaam wordt vermeld in de beamer presentatie die gedurende het hele toernooi in de kantine van TC Oriënt zal draaien.
Kosten: € 50 per editie
· Shirtsponsor: dit toernooi staat onder de professionele leiding van een aantal vrijwilligers. Deze personen dienen herkenbaar te zijn voor de toernooideelnemers. Ze dragen dan ook speciale “crew” shirts. Het is mogelijk om uw bedrijfsnaam/ logo op deze shirts te laten drukken en op deze manier gedurende het hele toernooi prominent in beeld te zijn.
Kosten: in overleg met sponsorcommissie

TC Oriënt actief en betrokken in de regio!

In de bijna 25 jaar die TC Oriënt actief is met het organiseren van tennisactiviteiten is ons ledenbestand aanzienlijk gegroeid. Waar in de beginperiode wij ons voornamelijk richtten op Broeksittard is ons bereik inmiddels behoorlijk gegroeid. Met de expansie van de gemeente Sittard is ook de geografische spreiding van ons ledenbestand behoorlijk uitgebreid.

Met de opkomst van de kinder- en jeugdrijke wijken Lahrhof, Haagsittard en Europapark is ons ledenbestand tijdens het tennisseizoen inmiddels aangegroeid tot een totaal van bijna 600. Ook uit andere wijken van de gemeente Sittard-Geleen zoals het centrum en Limbrichterveld zien wij steeds meer leden. Voor al deze tennissers organiseren wij diverse toernooien, competities en trainingen. We zijn een zeer actieve club met een groot aantal enthousiaste leden. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we een brede basis van vrijwilligers hebben die de organisatie van al de genoemde activiteiten op zich neemt en beschikken we over een compleet en stabiel bestuur. Kortom, we zijn een succesvolle tennisvereniging die zowel op competitief als recreatief gebied het nodige presteert. Het is voor ons en voor u dan ook zeer de moeite waard om de sponsormogelijkheden die wij bieden eens goed door te nemen. Mocht u interesse hebben in een van de eerdergenoemde opties dan kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie van TC Oriënt, Ingrid Banierink  046-4515222 

 

Locatie van ons park

Activiteiten

No events
FacebookTwitter
“SponsorKliks,

Andere Sponsoren:

Back to Top