Het Nieuwsarchief

 Onze 13e 50+ Seniorendag staat ook dit jaar weer gepland.. en wel op woensdag 15 augustus a.s.

De aanmeldingen van gezellige mensen van andere clubs stromen al binnen. Maar ook door onze eigen leden kan natuurlijk weer ingeschreven worden! Vanaf nu hebben jullie nog tot 3 augustus de mogelijkheid om dit te doen.

Zoals altijd zullen we er ook tijdens deze editie voor zorgen dat alle fantastisch punten van ons 50+ toernooi weer aanwezig zijn: ontvangst met koffie en vlaai, spannende & leuke partijen tennis, heerlijk eten en drinken, mooie prijzen bij de tombola en vooral heel veel gezelligheid!

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 12,50 (per pin) te voldoen bij aanmelding op de dag zelf.

Vrijdag 3 augustus is de sluitingsdag voor de inschrijvingen. Inschrijvingen kunnen jullie richten aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld in je mail je naam, speelsterkte en telefoonnummer. Of maak het jezelf helemaal makkelijk: bel of app Jeanny (06-55133083) en geef door dat je graag mee wil doen!

Alvast een zonnige sportieve dag toegewenst op Woensdag 15 Augustus!

Tot dan!

 

 

Onderstaand de documenten zoals TC Oriënt deze hanteert, in het kader van de Europese Algemene Verordening Persoonsgegevens

In de Privacy Policy geeft TC Oriënt aan hoe de tennisclub omgaat met de persoonsgegevens  van haar leden. In de toestemmingsverklaring geven leden toestemming aan TC Oriënt om persoonsgegevens te gebruiken voor specifiek aangegeven doelen. Bij minderjarige leden geven ouders de toestemming hiervoor.

De privacy Verklaring  is een uitleg van de Privacy Policy. Daarnaast geeft het Verwerkingsregister aan hoe TC Oriënt de verwerking van de persoonsgegevens organiseert.

Back to Top