Het Nieuwsarchief

Ook voor de jeugd wordt er van alles georganiseerd binnen onze vereniging!

 

Op zondag 2 april namelijk spelen de World Tour teams Rood én Oranje bij ons op het tennispark. Daardoor zullen alle banen tussen 09-13u bezet zijn.

 

Ace & Love, de KNLTB World Tour mascottes komen ook op bezoek! Wij nodigen jullie uit om onze kleinste jeugd aan te komen moedigen.

 

Hopelijk tot dan!

 

Vriendelijke groet,
De jeugdcommissie

 

Jullie trainer en jullie bestuur wensen jullie fijne zomertrainingen toe!!

 

Ton Bokhorst:Ik zie er naar uit om samen met jullie op het gravel van onze tennisclub te staan. Daarom werk ik nu aan mijn herstel. De eerste week start ik met een beperkt aantal lesuren en in de weken die hierop volgen wil ik meer lesuren gaan geven.

 

Jan Ramakers:Ons bestuur wenst Ton veel succes bij zijn herstel en steunen hem daarin waar dat mogelijk is. Jullie wensen wij toe dat alle zomerlessen doorgaan en dat jullie elke keer weer tevreden van de baan komen. Daarom werken wij er hard aan dat elke zomerles die Ton niet kan geven, een goede collega-trainer van Ton voor jullie klaar staat.

 

Wij zullen jullie in de loop van de komende week laten weten of je les krijgt van Ton of van een collega-trainer van hem.

 

We kunnen jullie wel al melden dat de buitenbanen vanaf woensdag 29 maart as. vanaf 12.00 uur bespeelbaar zijn, dus voor degenen die niet meer kunnen wachten, alvast veel tennisplezier!

 

Vanaf dinsdag 28 maart tot en met maandag 10 april 2017 kunnen de leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op onze vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt onze vereniging.

Vorig jaar ontving TC Oriënt €405,-!

 

Stem jij op onze club?

 

Back to Top