50+ toernooi

Toernooidag

Woensdag 15 aug 2018

Kosten

 € 12,50 te voldoen bij aanmelding op de dag zelf.

Inschrijven

Maandag 6 augustus is de sluitingsdag voor de inschrijvingen.

Inschrijvingen kunnen jullie richten aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vermeld in je mail je naam, speelsterkte en telefoonnummer.

mogelijk vanaf 1 Juli via email:  wimjongen45@hotmail com

Bij te veel inschrijvingen zal er geloot worden om mee te kunnen doen. Diegene die afvallen kunnen nog op de reservelijst worden geplaatst, door omstandigheden vallen er altijd mensen uit de laatste week dit is ieder jaar zo geweest, dus niet getreurd als je er niet bij bent.

Voor de duidelijkheid alleen inschrijven als je 50 of ouder bent ....!

De inschrijving sluit op zondag 14 juli 2014.

Groeten Wim Jongen

Toernooi verslagen

10 jaar 50+ Seniorentoernooi 2015

Wat hebben we weer een mooie dag mogen beleven zoveel mensen een plezierige dag bezorgen daar draait het om winnen of verliezen een goed gevoel er aan over houden dat is waar deze categorie van mensen zich mee bezig houd. Samen er iets moois van maken, lekkere mupkes vertelle, op de baan zich aan de baom gaon, smiddigs lekker aette en saoves on nog mit eine pries nao hoes gaon. Det is miene insteek gewaes om dit taen jaor same mit mien kompanjanen en maetjes te doon.

Veurig jaor hebbe veer al aan gekondich det dit jaor et letste onger mien verantwoordelijkheid zaow zeen en veer et stekske euver gedrage hebbe aan de jongere generatie. Ig houp den aog det dit evenement neet verlaore zal gaon en Jeannie en Wanda veul succes toewens om dit succesvol voort te blieve zette, veer hebbe de toon gezatj noe et vervolg. Mit eine pragtigge daag hup ig rondj 12 oer aafsjied genomme en mit ein goot geveul heivesj gegange.

Ig wil de luuj die mig ummer gesteuntj hebbe sponsore en medewerkers van et aeste oer nogmaals van harte bedanke zonger uch woor dit neet meuggelek gewaes.
De opvolgers wens ik veel succes in de komende editie.

Groeten, Wim Jongen

 

Geslaagd 50+ Toernooi 2014

Foto reportage

Wederom mogen wij als organisatie van ons 9e 50+ toernooi terug kijken op een geslaagde dag, alhoewel de vooruitzichten niet geweldig waren hadden we ideale omstandigheden. De vaste medewerkers waren weer allemaal present om er een mooie dag van te maken en het iedereen naar de zin te maken. Nadat de mensen op koffie en vla waren getrakteerd konden de eerste partijen de baan op, zoals ieder jaar was het weer puzzelen om leuke combinaties te krijgen maar ook daarin zijn we weer geslaagd. Het culinaire gebeuren mocht er ook weer zijn, de chef had weer van alles uit de hoge hoed getoverd om het de mensen naar de zin te maken.

Rond de klok van 5 uur waren de wedstrijden ten einde en konden we weer genieten van een super tombola met mooie prijzen, helaas bleef onze microfoon weer in gebreke voor de zoveelste keer maar ook dat werd opgelost. Nadat sponsoren en medewerkers waren bedankt konden de mensen nog nagenieten en kon er gedanst worden op de muziek. Het festijn werd dan ook pas laat in de avond afgesloten. Mede namens mijn medewerkers wil ik jullie dan ook bedanken zowel de mensen die voor de eerste keer meededen als alle anderen om volgend jaar ons Jubileum te vieren.

Groeten, Wim Jongen

Activiteiten

No events

Andere Sponsoren:

Back to Top